Yrityslainat

Uuden yrittäjän tai yrityksen ensimmäisiä ongelmatilanteita on yrityksen perustamisen rahoitus. Yrityksen alasta ja toimintamallista riippuu pitkälti se, millainen yrityslaina on sille sopivin. Yrityksen rahoitus jaetaan karrikoidusti omaan ja vieraaseen pääomaan. Yritys perustetaan yleisesti omalla pääomalla, joka sisältää osakkaiden sijoitukset ja yrityksen tekemät voitot. Lue lisää yrityslainoista ↓

Arvostelun parhaat yrityslainat

Lainalla.fi on listannut tälle sivulle hyvän määrän yrityslainoihin erikoistuneita rahoituspalveluita, joiden joukosta löytyy vuorenvarmasti yrityslainalaskuri, joka löytää sinun yrityksellesi sopivimman rahoitusratkaisun. Klikkaa alla listattuja rahoitusyhtiöitä ja pankkeja ja hae yrityslainaa heti!

1.
Etua.fi

Etua.fi

Lainasumma: 500 - 50 000 €
Palvelut: lainojen yhdistäminen, kulutusluotot, yrityslainat

Jätä arvostelu ja kommentti!

2.
Qred

Qred.com

Lainasumma: 3000 - 50 000 €
Palvelut: yrityslainat

Jätä arvostelu ja kommentti!

3.
Yritysluotto

Yritysluotto.fi

Lainasumma: 3000 - 100 000 €
Palvelut: yrityslainat

Jätä arvostelu ja kommentti!

4.
Suomen Yrityslaina

Suomenyrityslaina.fi

Lainasumma: 1000 - 25 000 €
Palvelut: yrityslainat

Jätä arvostelu ja kommentti!

5.
BusinessCredit

Businesscredit.fi

Lainasumma: 1000 - 100 000 €
Palvelut: yrityslainat

Jätä arvostelu ja kommentti!

6.
Fellow Finance

Fellowfinance.fi

Lainasumma: 500 - 250 000 €
Palvelut: kulutusluotot, vertaislainat, yrityslainat

Jätä arvostelu ja kommentti!

7.
Ferratum Business

Ferratumbusiness.fi

Lainasumma: 2000 - 250 000 €
Palvelut: yrityslainat

Jätä arvostelu ja kommentti!

Lue lisää hyödyllistä tietoa yrityslainoista

Yrityksen kiihtyvään kasvuun sijoitetaan yleensä vierasta pääomaa (yrityslaina), jota haetaan yrityksen ulkopuolisilta osapuolilta. Lainaa yritykselle haetaan useimmiten pankeilta tai lainalaitoksilta korkoa vastaan. Yrityslainaa nopeasti tarvitsevien pitää tällöin ymmärtää ottavansa riskisijoituksen, johon sisältyy takaisinmaksuvelvollisuus. Eli kun haetaan yrityslainaa ilman vakuuksia, hakijan pitää olla tietoinen oman taloutensa vakaudesta ja vertailuttaa yrityslainat huolellisesti.

Yritysluotto on tarkoitettu yksinomaan vain ja ainoastaan yrityksen liiketoimintaan. Esimerkiksi osakeyhtiön hakiessa yritykselle lainaa, on yhtiö vastuullinen maksamaan. Yksityishenkilön hakiessa samanlaista lainaa, pidetään yrittäjälainana, jolloin yrityslainan korko jää hänen henkilökohtaiselle vastuulleen. Perintätapauksissa myös yrittäjän henkilökohtainen varallisuus on perimiskelpoista, joten yleisesti on suositeltavinta ottaa yrityslaina vain yrityksen vastuulle

Perinteisten pankkien kautta haetut uudet yritysluotot vaativat usein valmiiksi laaditun liiketoimintasuunnitelman, tilintarkastuksen ja taseiden näytön. Jos yritysrahoitus pitää saada nopeammalla aikataululla, niin hyvä vaihtoehto on hakea vakuudeton yrityslaina rahoitusyhtiöltä.

yrityslainat