Luottokortit

Mikä on luottokortti ja miten luottokortti toimii? Se on luotto-ominaisuudella varustettu maksuaikakortti, jolla tehtyjä ostoksia ei veloiteta heti tililtä, toisin kuin perinteisellä pankkikortilla maksettaessa. Luottokortilla maksaminen suoritetaan niin, että kaikki tehdyt ostokset maksetaan kortille määrätyn laskutuskauden päätyttyä, yleensä kuun lopussa tai miten asiakas on toivonut sopivan.

Tehdyistä ostoksista ei joudu maksamaan korkoa ennen laskutuskauden viimeistä eräpäivää. Jos luotolla maksaminen myöhästyy, alkaa maksamattomista ostoksista kertyä korkoa. Maksuajat vaihtelevat yleensä 30-45 päivän välillä. Kun koroton maksuaika loppuu, niin velkaa täytyy lyhentää sopimuksessa olevan vähimmäislyhennyksen verran, joka vaihtelee kortista ja pankista riippuen 10 – 100% välillä.

Parhaat luottokortit yksityiskuluttajalle ovat sellaisia, joiden lyhennysehdot sopivat parhaiten kantajalleen. Velkaa voi myös lyhentää myös sovittua isommalla summalla, jos velasta haluaa päästä eroon nopeammin. Luottokorttivertailu kannattaa tehdä ajatellen, että lyhennysprosentit kannustavat lyhentämään velkaa ajallaan (ei liian pieni), mutta sitä voi myös maksaa pois nopeammin halutessaan (ei liian iso). Monet pankit ja lainantarjoajat antavat myös mahdollisuuden maksuvapaalle kuukaudelle, jolloin velkaa ei tarvitse lyhentää ja lyhennettävä summa lisätään seuraavan laskutuskauden laskuun.

Luottokortin saamisen ehdot Suomessa ovat hyvin yksinkertaiset: täysi-ikäisyys, hakijalla pitää olla säännölliset tulot, ei maksuhäiriömerkintöjä (eli luottokortti ilman luottotietoja ei ole mahdollista) ja hakijan pitää asua vakituisesti Suomessa. Jos sinun pitää hankkia luottokortti ulkomailta, sinun tule ottaa yhteyttä maassasi toimiviin luotontarjoajiin. On mahdollista anoa myös luottokortti opiskelijalle, jolloin päätoiminen opiskelu toimii säännöllisten tulojen kriteerin korvikkeena.

Lainalla.fi on listannut alle käyttäjiensä suosimat pankit, jotka tarjoavat luottokorttia nopeasti yksityisasiakkaalle. Jos haluat nopeuttaa maksuprosesseja yrityksellesi, niin yrityksen luottokortti on myös loistava vaihtoehto. Vertaa luottokortteja sivujemme avulla ja päätä mikä luottokortti sopii sinulle parhaiten. Kun tiedät, mikä on paras luottokortti, niin kerro siitä myös muille käyttäjillemme. Löydä halvin ja edullisin luottokortti jo tänään!

1.
Bigbank

Bigbank.fi

Lainasumma: 1000 - 50 000 €
Palvelut: lainojen yhdistäminen, kulutusluotot, autolainat

Jätä arvostelu ja kommentti!

2.
Bank Norwegian

Banknorwegian.fi

Lainasumma: 500 - 50 000 €
Palvelut: kulutusluotot, joustoluotot, luottokortit

Jätä arvostelu ja kommentti!

3.
Komplett Bank

Komplettbank.fi

Lainasumma: 1000 - 50 000 €
Palvelut: kulutusluotot, joustoluotot, autolainat, luottokortit

Jätä arvostelu ja kommentti!