Autolainat

Auto on yksi välttämättömimmistä asioista, mikä suomalaisen täytyy omistaa. Autorahoitus ilman käsirahaa ei ole optimaalisin lähtökohta ja suotavinta olisi, että edes osa auton hinnasta tulisi omista säästöistä. Mitä vähemmän joudut lainaamaan, sitä vähemmän maksat takaisinmaksun yhteydessä korkoa. Kalliimpaa autoa ostaessa autolaina on lähes välttämätön. Edullisin autorahoitus löytyy yleensä hakemalla autolaina pankista ja nekin tarjoavat sitä usein vakuudettomana, mutta silloin korot ovat luonnollisesti paljon suuremmat.

Autolaina kannattaa ottaa harkiten ja vakaalla taloudellisella pohjalla, mutta sitä ei täydy vieroksuakaan, jos auton omistaminen on olennaista toimeentulon kannalta. Mutta mistä halvin autolaina löytyy? Halvin autorahoitus löytyy helpoiten kilpailuttamalla kaikki lainantarjoajat. Tämä on ylivoimaisesti järkevin keino, sillä kaikissa rahoitusyhtiöissä autolainojen korot vaihtelevat suuresti.

Lainalla.fi on antanut käyttäjiensä arvostella mielestään parhaita Suomessa toimivia rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat autorahoitusta. Useat hyvin sivustollamme sijoittuneet yhtiöt tarjoavat lainaa kymmeniin tuhansiin euroihin ja vuosien maksuaikoihin asti. Me myös listaamme yhtiöiden todelliset vuosikorot nimelliskorkojen ohella, joten saat paremman kuvan siitä, mitä lainasi todellisuudessa viime kädessä maksaa.

Sivustojemme kautta löytyy varmasti autorahoituslaskuri, jonka avulla löytyy itsellesi mieleisin autolainatarjous. Kun se löytyy, niin olet vain klikkauksen päässä hakemuksen tekemisestä, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Muistutamme, että joillakin lainalaitoksilla saattaa olla yksilön kannalta vaihtelevia kriteerejä, joiden perusteella autolainan korko lasketaan.

Kaikki alla mainitut sivustot ovat käytettävissäsi, joten selaa rauhassa ja hae itsellesi miellyttävin autolaina heti, kun löydät sen!

1.
Autoluotto

Autoluotto.fi

Lainasumma: 1000 - 60 000 €
Palvelut: kulutusluotot, autolaina, lainojen kilpailutus

Jätä arvostelu ja kommentti!

2.
Bank Norwegian

Banknorwegian.fi

Lainasumma: 500 - 50 000 €
Palvelut: kulutusluotot, joustoluotot, luottokortit

Jätä arvostelu ja kommentti!

3.
Komplett Bank

Komplettbank.fi

Lainasumma: 1000 - 50 000 €
Palvelut: kulutusluotot, joustoluotot, autolainat, luottokortit

Jätä arvostelu ja kommentti!

4.
Ferratum

Ferratum.fi

Lainasumma: 1 - 20 000 €
Palvelut: kulutusluotot, joustoluotot, pikalainat, autolainat

Jätä arvostelu ja kommentti!